Bekijk het assortiment
van Rozenbedrijf De Vorst
  • Rozenspecialist
  • Groot assortiment
  • Persoonlijk advies

Vind de perfecte roos in Boxtel

Bekijk het grote aanbod aan rozen en vind het soort dat aan uw wensen voldoet. Kom langs om ze in Boxtel te komen zien of bekijk de verschillende soorten rozen van Rozenbedrijf De Vorst op deze website. Ons assortiment is in de volgende soorten onderverdeeld:

In het overzicht dat u hiernaast kunt downloaden is het complete assortiment opgenomen in lijstvorm (zonder plaatjes). Het is mogelijk dat sommige soorten zijn uitverkocht. U kunt natuurlijk altijd even informeren via mail of telefonisch. 

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies bij uw rozen

Rozenbedrijf De Vorst heeft veel expertise in huis. U kunt niet alleen rozen kopen, maar krijgt er ook specialistische informatie bij. U ontvangt advies over het planten en mesten en het verdere onderhoud van uw rozen.

Voor advies bij uw keuze komt u ook in Boxtel langs.

De prijzen

Soort Categorie Prijs per stuk
(kale wortel)

Groot- en kleinbloemige rozen, trosrozen, 
bodembedekkende rozen, rugosa Alba en rugosa Rubra

A

€ 6,50

Heesterrozen, botanische en oude rozen

D € 7,00

Engelse rozen

E € 8,50
Klimrozen F € 11,50

 

Bestellen en verder

De rozen zijn op meerdere manieren te bestellen. Kom langs, bel 0411 67 22 25 of vul het contactformulier in. In het najaar en vroege voorjaar worden de rozenstruiken op de kale wortel geleverd. De rest van het jaar krijgt u ze in een rozenpot. Stamrozen worden bij voorkeur geleverd in een rozenpot, soms zijn ze in het najaar ook op de kale wortel te krijgen.

Het is mogelijk de rozen te laten verzenden. U betaalt wel de verzendkosten en draagt zelf het risico. Rozen in container worden niet verzonden.

U krijgt garantie op de soortechtheid. De hergroei en herbloei kunnen niet worden gegarandeerd.